Sunday, June 23, 2013

SINGLE MINGLE


Hye salam sayang semua dari aku Miss Princess Anna yehaaaa!!! Ok hari ni aku nak cerita isu single plak. Haaaaa!!! Nampak tak isu yang menarik mungkin tak menarik di pendengaran orang yang dah ada partner. Hehehhee… saje je I buat isu ni sebab I ada duk bercakap-cakap with my frenz about girl yang single apa yang dia buat. Bagi lelaki diaorang main dota and duk menelaah game je.. but how girl yang single apa yang dia buat???? Buat bodoh jela ye dok??? Yang penting yang single ni freedom tanpa gangguan dari sesiapa. Ok aku nak share sikit apa yang girl yang single macam aku ni buat muhahhahahaha 


1)
Yang pertama sah-sahla baca buku. Bagi aku mendekatkan diri dengan buku adalah satu benda yang sangat boombastik. Sebab bila you baca buku you dapat smash  orang dengan macam tu sekali then you got topic from the book so bila you duduk melepak with your frenz mesti korang grab idea from magazine, book or internet right. So bagi girl yang single ni better dia bercinta dengan buku. Like novel so dia bercinta la dengan mamat yang hemsem dalam buku tu ye ke idok??? Sebab dalam novel lelaki yang dibayangkan memang mengalahkan Aaron Aziz kiranya lagi ohsemm!!! Apa lagi bacala buku.

2)
Lelaki main dota kan?? So girl yang single dia suka menghabiskan masa dia dekat mall-mall or dekat mana-mana je yang dia boleh hidup yang penting diaorang tak suka diganggu, dah nama single yang korang nak pi kacau khenapa???

3)
-Tengok wayang terapi yang tak menyakitkan jiwa Cuma terapi menghabiskan duit. Hahahahha. Ok aku memang gila tengok movie sikit dan aku banyak habiskan duit dekat panggung wayang la. Disebabkan I belajar serba sedikit about film so, aku akan tengok dulu then aku dah dapat tahu dah dia punya petanda-petanda dan juga apa yang ada dalam tu. 

4) Senyum dan senyuM

5)
Tido lagi baik dari memikirkan masalah, tak ghitu??

No comments:

Post a Comment