Monday, December 24, 2012

TOTORIAL SELENDANG EXPRESS!!

Hye salam guys!!!! whatsuppp???? hope korang hepi selalu esok dah bercuti hari krismas...Mery krismas to all my frnez yang beragama katolik.....

So today aku nak bertotorial pasal selendang express..yehaaaa selendang express biasanya kita dengar tudung express jew yang macam tudung sarung jew yang ARIANI tu tapi ni selendang. Senang dan mudah. jom aku tunjukkan sorry kalau gelap.

step pertama dapatkan selendang express selendang ni limited edition siapa berminat boleh PM saya melalui facebook harga RM20.OO sekali dengan pos.. gambar tidak memuaskan. Sorry!!! tapi nampakkan??hehehhe

then masukkan kepala, selendang express ni tak payah pakai pin ok dia dah jahit disitu.

tarik yang hujung dan letakkan atas kepala kemudian nak kemaskan letakkan jarum.

lebihan yang anda pusingkan tadi anda ikat supaya ianya menjadi hiasan anda juga boleh biarkan lepas begitu sahaja.


and siap...senang dan mnjimatkan masa anda tak perlu meletakkan banyak kerongsang dan jarum cuma satu belitan sahaja... selamat mencuba

Selendang ni sebenarnya direka khas bagi kaum wanita yang memakai jubah untuk kaum Arab tapi kini anda boleh bergaya bersama dengan baju t-shirt mahupun baju kurung selamat mencuba.

Bagi sesiapa yang bermintat untuk mendapatkan selendang express ini boleh PM saya ok!!!
siapa cepat dia dapat LIMITED EDITION..
HARGA : RM20(termasuk penghantaran)

2 comments:

  1. hahahahhahahha...berminat ngan tudung ni ke dik a boleh PM sy yew..heheheheh

    ReplyDelete